Phantom's Temple

Temple gates (info) => The Moat => Topic started by: Asian Legends Fan on March 03, 2010, 03:48:30 AM

Title: Extreme Slowness
Post by: Asian Legends Fan on March 03, 2010, 03:48:30 AM
Is it just me or does it take about 20 seconds for a post to appear after I click the "submit" button, be it quick reply or full reply for everybody? I don't remember the forum ever being this slow on my internet connection... which is usually decently fast.
Title: Extreme Slowness
Post by: nicklegends on March 03, 2010, 07:37:24 AM
Testing this right now... Will edit this post as necessary.

EDIT: Nope, it was instant for me. Tell us if you keep experiencing the problem.
Title: Extreme Slowness
Post by: The Silver Monkey on March 03, 2010, 07:47:17 AM
It has been a bit slow for me lately, basically ever since I switched to Chrome.

EDIT: It's fine now, though.
Title: Extreme Slowness
Post by: Purple Parrots Fan on March 03, 2010, 11:58:31 AM
I've been having the exact same problem. I have to refresh the page three times just to see my post. (And make sure I dont double post). :roll:
Title: Extreme Slowness
Post by: The Bandit King on March 03, 2010, 12:12:32 PM
Same here. Google Chrome may be fast, but the posts take a little longer to load. Plus, not all the new posts I've previously visited are shown as "read".
Title: Extreme Slowness
Post by: The Dark Enforcer on March 03, 2010, 05:20:56 PM
I've noticed a slight decrease in speed myself. However, that doesn't seem to be in effect right now.
Title: Extreme Slowness
Post by: The Bamboo Forest on March 05, 2010, 04:57:39 AM
On my laptop, yes. On my friend's laptop, no. I have a feeling that it may have to do with the computer itself. But yes, there has been a noticeable decrease in posting speed.

EDIT: I stopped the page when posting, and it came up when I clicked on the index. Just posted in the Main Spam Topic rather instantly, though. Very strange...

EDIT 2: Instant again.
Title: Extreme Slowness
Post by: The Ancient Warrior on March 05, 2010, 07:17:34 AM
Yeah, I had problems with posting speed for the past few days myself, and it's still going on.  However, I noticed that the posts themselves show up pretty quickly? it's the redirect that takes forever.

EDIT: Okay, so sometimes the whole thing happens pretty quickly.  I dunno if it has to do with whether I'm using a regular reply, quick reply (how ironic if that's why it's been failing so bad :P) or if I'm just editing, but the last couple times I edited a post didn't give me as much trouble.
Title: Extreme Slowness
Post by: Red Jaguars Fan on March 05, 2010, 05:44:44 PM
Great, it's taking too long for me to redirect. Forumer's got problems.
Title: Extreme Slowness
Post by: The Bamboo Forest on March 05, 2010, 08:14:13 PM
It differs between topics, that's what I can conclude. For example, this topic is taking forever to redirect, while the Main Spam Topic earlier tonight was uber fast.
Title: Extreme Slowness
Post by: Asian Legends Fan on March 05, 2010, 11:10:32 PM
Now my page doesn't redirect AT ALL. I left the dreams thread open, where I just posted, and it's still "posting". No page timeout message on Firefox, nothing. It has been there for the last five minutes or so...
Title: Extreme Slowness
Post by: Red Jaguars Fan on March 06, 2010, 03:14:30 AM
Suddenly, I can redirect very fast.
Title: Extreme Slowness
Post by: Asian Legends Fan on March 06, 2010, 03:21:51 AM
It's gonna be hard to track the problem... because the speed keeps changing.
Title: Extreme Slowness
Post by: The Bamboo Forest on March 12, 2010, 04:25:32 AM
Update: I think it's pretty much gone. Probably was a temporary thing with Forumer updating the servers or something like that.
Title: Extreme Slowness
Post by: Toltendo on March 15, 2010, 11:14:20 PM
I'm wondering whether something is going on with Forumer, since the majority of people who use this site are coming from Asian countries, particularly Southeast Asian. I heard it's popular in the Philippines from experience. Much of the population who have internet access use the forum as an alternative to talk rather than using phone, since it must be pricey and Forumer is mostly free. They tend to use internet cafes for access though.

Also, I'm not making prejudice remarks about people from Asia, it tends to be people from the specific country. I do remember when a Filipino guy during the 90s made the first widespread computer virus on the internet. (Just a random thought that somehow felt relevant to me).

Or it's simply that Forumer is doing a bad job in cyber security. I mean what kind of antivirus program are they using?
Title: Extreme Slowness
Post by: The Ancient Warrior on March 15, 2010, 11:19:46 PM
I couldn't say anything about that, but I will say that lately I haven't noticed the redirect time being very long... well, unless I can blame my connection for everything being slow.
Title: Extreme Slowness
Post by: Toltendo on March 15, 2010, 11:22:21 PM
Quote from: ""The Ancient Warrior""
I couldn't say anything about that, but I will say that lately I haven't noticed the redirect time being very long... well, unless I can blame my connection for everything being slow.


Well my connection is very fast and I have no problems so far other than the annoying voice ads and the standard ones.
Title: Extreme Slowness
Post by: The Ancient Warrior on March 16, 2010, 12:19:49 AM
It's only been finicky lately because of the weather around here (raining almost two days straight? it finally let up a few hours ago).  Otherwise, I think the slowness issue we had with Forumer is gone.
Title: Extreme Slowness
Post by: The Bamboo Forest on March 16, 2010, 05:14:47 AM
Quote from: ""Toltendo""
I'm wondering whether something is going on with Forumer, since the majority of people who use this site are coming from Asian countries, particularly Southeast Asian. I heard it's popular in the Philippines from experience. Much of the population who have internet access use the forum as an alternative to talk rather than using phone, since it must be pricey and Forumer is mostly free. They tend to use internet cafes for access though.

Remind me again, where's your source for saying that?
Title: Extreme Slowness
Post by: Asian Legends Fan on August 05, 2010, 10:41:40 PM
Well, the problem is coming back lately. If I open the index in a new tab, the "Post successful" message immediately comes up. I don't know what's Forumer's lousy excuse this time, but they better have one. >:O